Освен великолепна актриса  винаги е била и модна икона, макар

...
Освен великолепна актриса  винаги е била и модна икона, макар
Коментари Харесай

5 неща, които Одри Хепбърн би носила през лятото

Освен превъзходна актриса  постоянно е била и фешън икона, въпреки че в никакъв случай не е претендирала за това и се е славела със своята невзискателност. Стилът й е грациозен и вечен, както самата тя споделя: “Елегантността е единствената хубост, която в никакъв случай не избледнява ”. И фактически – ние продължаваме да носим и до през днешния ден обичаните й кройки. А кои са тези неща, които бихме заели от летния й дрешник (без да връщаме)?

Пола с миди дължина

На доста фотоси ще забележим с облекла със междинна дължина, задоволително дълги, с цел да дават отговор на нейната невзискателност, само че задоволително къси, с цел да разкриват изящните й глезени. И това лято не стопираме да носим миди поли и като нея ги съчетаваме с блуза или тишърт, а за какво не и цветно шалче за френски изискан. Все отново – “Париж постоянно е добра концепция ”.

               
on May 16, 2020 at 4:51am PDT

Бермуди

С висока талия и чувство за равнодушие, те са модел от 50-те, който се радва на мощно завръщане измежду стилните трендове. Достатъчно небрежни за плажа и задоволително изискан за града, носим ги цяло лято, с равни обувки.
               
on Jun 20, 2020 at 6:00am PDT

Очила с обемни рамки

Всеки, който е гледал, ще разпознае именитите слънчеви очила вид " котешко око ", които носим и до през днешния ден. Обемните ацетатни рамки са измежду най-актуалните през този сезон и са съвършеният метод да добавите малко драматичност към тоалета си.
               
on Jun 27, 2020 at 5:00am PDT

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР